Stef zijn beleving !

Written by: John Wagemans

In 2014 hebben mijn oom Pierre en zijn schoonzoon John deelgenomen aan Klimmen Tegen MS. Helaas is mijn moeder 17 jaar geleden getroffen door de ziekte MS. Ik vond het een heel mooi gebaar van Pierre en John dat ze hieraan deel gingen nemen. Helaas komt deze ziekte steeds vaker voor, ook Pierre zijn familie is er door getroffen. 

 

Toen ze terug kwamen uit Frankrijk en ik hun beleving hoorde, zei ik meteen: Dèt wil ich auch väör Mam gaon doon.

 

Op zondag 18 juli 2016 na het Baekspringe in Naer, kwam ik John in het dorp tegen. Op dat moment zei ik tegen hem, in 2017 ga ik vóór mam de Mont Ventoux beklimmen en ik zou heel graag willen dat jij en Pierre met mij mee fietsen?  John hoeft er gelukkig niet lang over na te denken, hij was op dat moment in gezelschap van Ruud Reijnen en Marc Hebben, ook deze 2 heren waren geraakt, door mijn verhaal. De week erna heb ik mijn oom Pierre nog warm gemaakt: Ik was blij dat hij zei:

“Stef, ik ga samen met jouw naar Frankrijk, hij is tenslotte een ervaren fietser die mij de kneepjes van dit vak even bij moest leren. Ik vindt het super tof dat ik deze uitdaging samen met hun mag aan gaan”

 

Kei leuk, dat ook hun fietsvrienden (Koos, Piër, Thijs, Guido, Marc) zo enthousiast waren om samen met mij richting de Mont Ventoux te gaan. Zo werd er een heel team gevormd, Jac Verheijden als Financieel directeur & ploegleider, Elly, Truus, Mirjam, Rien, Ans, Corke als verzorgsters, Ruud Reijnen zijn schoonvader (Jac Grubben) als fotograaf en op zondag 4 juni a.s. zullen er nog 4 motoren bij ons aanschuiven, zij zullen alle  9 fietsers gaan begeleiden, waar  nodig is en gezien de goede weersvoorspelling verwacht ik dat we deze motoren dankbaar zijn ‘s avonds !!!!

 

De dagen kan ik af gaan tellen, deze week gaan we dan eindelijk naar Frankrijk om op 5 juni in alle vroegte te beginnen aan de 1ste beklimming van de dag, mijn uitdaging is om deze dag van alle 3 de kanten de top van de berg te bereiken. 

 

Ik zal van jullie allemaal deze dag, iedere steun hard nodig hebben.  We gaan er met z’n allen voor !!! 

 

Wil jij ons team en mij  nog steunen, dit kan nog steeds, via

NL77 RBRB   88.07.90.81.74  o.v.v. Sponsoring Naer Klumtj taege MS en je naam. Bedrijven kunnen hun logo doorsturen naar info@naerklumtjtaegems.nl voor vermelding op onze site.

 

Met de sportieve groeten,

Stef Bongaerts

Voor ons één dag vechten tegen deze berg.......

                                    Vóór MS patiënten iedere dag vechten tegen deze ziekte.